منفعت طلبی شخصی فتنه گران در آستانه انتخابات و سالگرد پیروزی انقلاب

در سری نخست که مربوط به تحلیل های رسانه ها در نیمه دوم آذرماه 90 است، بررسی رسانه های بیگانه و تحلیل فتنه گران و مخالفان نظام، در تاریخ 7 دی ماه1390 با عنوان "تردید در حضور اصلاح طلبان در انتخابات " در بولتن نیوز منتشر شد .
در سری دوم بررسی رسانه ها مربوط به دوره شانزده روزه، روزهای 29 آذر تا 14 دی ماه 1390 چهار گزارش منتشر شد. بخش نخست با عنوان " كف مطالبات طرد شدگان از سوی ملت کجاست؟" و "هر کس باما نباشد اصلاح طلب نیست!" به بررسی نقطه نظرات شبکه بی بی سی فارسی و در بخش دوم به بررسی مطالب رادیو فردا، جرس، صدای آمریکا و تلویزیون پارس پرداختیم.در قسمت سوم نیز بیانیه حزب کومله در خصوص تحریم انتخابات مورد توجه قرار گرفت و در بخش چهارم نیز به موضوع " نگرانی رسانه های بیگانه و اپوزیسیون از مشارکت مردم در انتخابات پرداختیم .
در سری سوم بررسی رسانه های بیگانه در دوره 13 تا 20 دی ماه 1390 به موضوعات انتخابات پیش روی مجلس پرداختیم. در قسمت اول موضوع مهندسی افکار عمومی توسط فتنه گران با عنوان "مهندسي انتخابات يا مهندسي افكار عمومي توسط فتنهگران؟"و در قسمت دوم موضوع «نه»ي بزرگ اصلاحطلبان به اپوزيسيون خارجنشين مورد توجه قرار گرفت
در سری چهارم ، که مربوط به تحلیل های رسانه های بیگانه در تاریخ 20 دی تا اوایل بهمن ماه است، در قسمت اول موضوع بررسی تحلیل این رسانه ها در مورد رد صلاحیت برخی نامزدهای نمایندگی مجلس مورد توجه قرار گرفته و در قسمت دوم موضوع تحريك مردم به عدم شركت در انتخابات مجلس و در بخش سوم از سری چهارم بیشتر به هاشمی رفسنجانی و سیاست های در پیش گرفته شده از سوی ایشان در انتخابات مجلس آتی پرداخته شده است. در بخش چهارم از سری چهارم بررسی تحلیل رسانه های بیگانه، بولتن نیوز به بررسی بیشتر حرکتهای اغتشاش گرانی که هنوز درپی ضربه زدن به نظام هستند می پردازد .

اخبار مرتبط با تحلیل رسانه های بیگانه در انتهای این گزارش قابل دسترس است و مخاطبان گرامی بولتن نیوز می توانند در انتهای این گزارش، سایر گزارش های بولتن نیوز را مطالعه کنند .
×××××××××××××××××××××××
در ادامه واكنشهاي صورتگرفته از جانب معاندين، شيرين عبادي نيز انتخابات را تحريم كرد و خواستار تحريم سراسري انتخابات مجلس و آزادي رهبران فتنه شد. عبادي در بيانيهاي كه در اين خصوص منتشر كرد، انتخابات را نمايشي خواند و خواستار تحريم آن در راستاي نشان دادن عدم مشروعيت جمهوري اسلامي به جهانيان شد.
تجهيز مجدد گروهك ريگي در آستانه انتخابات مجلس نهم از ديگر اقدامات معاندين در آستانه انتخابات گزارش شده است. بر اساس اين خبر، در آستانه انتخابات مجلس گروهك ريگي به يكباره از چند روز قبل فعاليتهاي اينترنتي خود را با صدور يك بيانيه جديد آغاز كرده است. گروهك ريگي در حالي از طريق ايميل و تلفن براي جذب نيرو بيانيه داده است كه پيش از اين از ميان اعضاي گروههاي جماعت تبليغي و ارتباط مستقيم با افراد مستعد در برخي حوزههاي علميه سيستان و بلوچستان اقدام به اين كار ميكرده است.
پيوند دوباره فتنهگران داخل و خارج، نگاهي است كه برخي از رسانههاي داخلي بر فعاليتهاي ضدانقلاب و فتنه درخصوص انتخابات مجلس دارد. بر اساس اين تحليل، با نزديك شدن به انتخابات مجلس نهم، جريان فتنه كه پيش از اين تنها از تحريم انتخابات دم مي زدند، پشيمان از سياست قبلي، تصميم به بازسازي عملياتهاي گذشته خود در انتخابات آتي گرفتند. بر اساس اين تحليل، جريان فتنه داخلي پس از دريافت پيامهايي از يك پايگاه منطقهاي آمريكاييها و به علت ترس از مشاركت فعال و گسترده مردم در انتخابات و شكلگيري مجلسي ارزشي و انقلابي تصميم به همراهي و همكاري مجدد با فتنهگران خارجنشين گرفته است. در اين راستا طي هفتههاي گذشته هماهنگيهايي ميان عناصري همچون اميرارجمند و مزروعي با برخي فتنهگران داخلي و مشاوران و نزديكان آنها انجام شده است و اين جريان براي عمليكردن سناريوهاي خود راهكارهاي ذيل را مدنظر دارد:
فعالسازي افرادي همچون سيدمحمد خاتمي و ...
تلاش براي كسب مشروعيت و تاييد خود از بيوت برخي مراجع در قم
تلاش براي ورود عناصر سفيد خود در مجلس
شبكه تلويزيوني صداي آمريكا با بررسي انتخابات مجلس در آمريكا و ايران به مقايسه اين دو ميپردازد. تحليلگران اين شبكه، با اشاره به زمان يك هفتهاي براي تبليغات كانديداها، آن را نوعي ضعف و تخلف دانسته و مدعياند كه تبليغات به معناي شناساندن اهداف و رويكردهاي كانديداها در جمهوري اسلامي اهميت ندارد. از نگاه اين تحليلگران، ايدئولوژي حاكم در ايران و فتواهاي فقهي علت اين مساله است.
تحليلگران شبكه تلويزيوني صداي آمريكا با ادعاي اينكه انتخابات بر جمهوري اسلامي به نوعي تحميل شده است، مخالفت برای هر گونه شور و هيجان ناشي از تبليغات را علت ديگري براي كمبودن زمان تبليغات ميدانند.
سياهنمايي و ادعاي اختناق در جمهوري اسلامي در سراسر تحليلهاي تحليلگران شبكه تلويزيوني صداي آمريكا به چشم ميخورد.
نمونهاي ديگر از مداخله بيگانگان در انتخابات، بيانيه وزارت امور خارجه آمريكا است. در اين بيانيه با اشاره به بازداشت آشوب سازان در آستانه انتخابات، از مقامات جمهورياسلامي خواسته شد كه به احمد شهيد گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل اجازه سفر به ايران را بدهند. آمريكا در اين بيانيه نگراني عميق خود را درخصوص بازداشتها نشان داد و مدعي شد كه اين بازداشتها براي خاموش ساختن همه اشكال آزادي بيان و محدود كردن دسترسي شهروندان به اطلاعات، پيش از برگزاري انتخابات مجلس است.
سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي با انتشار بيانيهاي، با شبهه انتخابات خواندن انتخابات 12 اسفند، آن را عرصه رويارويي جنبش سبز با حاكميت ارزيابي كرد. در اين بيانيه با ارائه تصويري تاريك از وضعيت فعلي جمهوري اسلامي مدعي فضاي رعب و اختناق شديدتر شده و از هواداران خود خواسته با حفظ انسجام و اتحاد عمل به تحريم فعال انتخابات دست بزنند. در اين بيانيه با اشاره به اينكه كاهش مشاركت مردم، تأثير تعيين كنندهاي بر تحولات بعدي خواهد شد، راهكارهاي ذيل را به عنوان استراتژي فعال سازمان ارائه کرده است:
1. نشان دادن بي نتيجه بودن شركت در انتخابات با ادعاي خالي شدن مجلس از محتوا، از بين رفتن استقلال عمل قوه مقننه
2. تشديد سلطه نيروهاي امنيتي و نظامي بر مراحل مختلف انتخابات
3. تمركز بيشتر بر اقشار و طبقات محروم اجتماعي به ويژه در شهرهاي كوچكتر و نواحي كمتر توسعه يافته
4. طرح ادعايي مبني بر آثار مخرب مديريت وسياستهاي حاكميت يكدست جناح اصولگرا درمجلس و دولت درحوزههاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي از سال ۸۴ به اين سو
5. ادعاي استفاده ابزاري اقتدارگرايان حاكم از شعارهاي انقلاب، مقدسات ديني
6. ادعاي روند سقوط و انحطاط اقتصادي و فرهنگي و اجتماعي
7. طرح ادعاهايي مبني بر تطميعهاي فريبكارانه نظير پاداشها و وعدههاي مالي زودگذر مشابه آن در انتخابات سال 88
8. توخالي بودن تهديدها
9. تأكيد و تمركز بر روابط دوجانبه و چند جانبه اجتماعي در جمعهاي فاميلي، تحصيلي، كاري، محلي و ..
10. استفاده از امكانات اينترنت و فضاي مجازي به هر شكل ممكن اعم از توئيتر، فيس بوك، سايتها و وبلاگها و ايميلهاي شخصي. موبايل و پيامك براي حفظ ارتباط و انتقال اخبار
11. استفاده از فرصت تبليغات انتخاباتي و شركت در جلسات، سخنرانيهاي تبليغاتي، بحثها و مناظرههاي نامزدها و هر محل تجمع ديگر براي طرح پرسشهاي انتقادي و آگاهي بخش و به چالش كشيدن اصل انتخابات
12. تلاش براي انتقال پيام به جامعه با استفاده از امكاناتي نظير شعار نويسي و راه هاي ابتكاري ديگر
13. ايده اعتصاب خانگي در روز جمعه ۱۲ اسفند

***********************************
تحلیل بولتن نیوز- چند روز پیش تیتری را به نقل از برخی سران فتنه در اروپا در بولتن نیوز، خواندیم که نوشته بود "ما در حین خوشگذرانی به یاد شما هستیم، راهپیمایی کنید ما از دور هدایت میکنیم." تا با نشان دادن ماهیت سران فتنه 88 و گروهی منتصب به آن مشخص شود که این افراد چگونه حرف می زنند اما چگونه عمل می کنند
این افراد روزگاری از بیت المال ارتزاق می کردند ولی امروز که دستان آنها در تمامیت خواهی رو شده و مردم به ماهیت و خواسته های ایشان پی برده اند در دیار دشمنان اسلام و ایران سکنا گزیده اند . افرادی مانند اردشیر ارجمند، حمزه غالبی، مجتبی واحدی، سراج الدین میردامادی، شیرین عبادی و عناصر معروف به ملی مذهبی و مجاهدین و کومله و دموکرات و............. گروه ها و افرادی هستند که گفتارهای ایشان با آنچه در عمل انجام میدهد فرسنگ ها فاصله داشته و هر آنچه که می گویند و هر آنچه می طلبند فقط و فقط در راستای رسیدن به مطامع شخصی ایشان است.
از ان جمله باید عملکرد شیرین عبادی و احمد شهید را که دستی در سازمان های به اصطلاح حقوق بشر دارند را متمایز مورد بررسی قرار داد. اشخاصی که علی رغم ادعاهایشان در خصوص پشتیبانی از حقوق بشر، معلوم نیست در زمانی که در انگلیس افراد بسیاری در زیر چکمه های سربازان ملکه لگد مال می شدند و با خونشان از جنبش وال استریت حمایت می کردند کجا بودند و چرا به گوشه ای خزیده بوند. آیا مردم آمریکا و انگلیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه جزو جامعه ای که سازمان های حقوق بشر آنها را رصد می کنند نیستند. آیا کشورهای حامی ایشان جزو استثناهای حقوق بشرند یا اینکه چون جیره و مواجب ایشان را قطع خواهند کرد صلاح بود چند صباحی در کنجی بخزند و چشمهایشان را بر روی جنایتی که در زیر سم های اسب پلیس ضد شورش انگلیسی و آمریکایی رخ می داد ببندند. راستی شیرین عبادی، این ناجی حقوق بشر و این برنده جایزه نوبل در آن روزهای سخت اروپا و آمریکا، کجا بود!. سازمانهای حقوق بشر کجا بودند.
وضعیت افرادی مانند اردشیر ارجمند، حمزه غالبی، واحدی، سراج الدین میردامادی و عناصر معروف به ملی مذهبی و............. هم بهتر از شیرین عبادی نیست. افرادی که روزگاری در ایران ارتزاق می کردند و امروز به خاطر اینکه مواجبشان قطع شده (البته برخی از آنها هم به خاطر اینکه بوی کباب شنیده اند )از ایران رفته اند
افراد راه گم کرده ای که هواداران اندک خود و فریب خوردگان بیچاره شان را به راهپیمایی اعتراضی در 25 بهمن ماه دعوت می کردند در حالی که در روز 24 بهمن ماه بولتن نیوز از سفر روز 25 بهمن ماه عده ای از این سران فتنه و اعضای شورای هماهنگی راه سبز امید، به قطب شمال و همچنین خوش گذرانی برخی دیگر از ایشان در سفری به مناسبت روز والنتاین خبر داده بود.
آری، حمزه غالبي در روز 25 بهمن ماه سفر تفريحي ويژه اي به قطب شمال داشته و اردشير امير ارجمند نيز در این روز در ضيافت مهماني و جشن پادشاه عياش عربستان به سر مي برده است. تعدادي از عناصر ملي مذهبي و نهضت آزادي نيز که به عنوان رابطين داخلي کميته خارجي شوراي هماهنگي فتنه نقش بازي مي کردند در روز 25 بهمن به کيش و قشم سفر کرده اند و باقي اعضاي کميته خارجي نيز در پارتي هاي روز ولنتاین به سر مي برده اند. اینها آنهایی هستند که برای گروهی فریب خورده تصمیم می گیرند و تصمیم سازی می کنند. هرچند راه پیمایی 22 بهمن ماه و خیابانها ساکت 25 بهمن ماه نشان داد که همان گروه اندک و فریب خورده فتنه 88 هم دیگر با سران فتنه نیستند و دیگر برای رسیدن این افراد به مطامع دنیوی شان بازی نخواهند خورد.
جامعه آگاه ایرانی نشان داد که دیگر افراد سرگشته که با بیت المال ایران در کاخهای اروپایی و عربی خوش می گذرانند نخواهند توانست برای ایشان تعیین تکلیف کرده و با ریشخند زدن در پشت تریبونهای بیگانه بگویند: به خیابان ها بروید و راهپیمایی کنید و با سکوت خود اعتراض کنید. ما هم در روز ولنتاین به سفر می رویم و در هین خوشگذرانی و در کنار دختران عربی به یاد شما هستیم و راهپیمایی را هدایت و مدیریت می کنیم!!. پروژه ای اسرائیلی امریکایی که پس از ماه ها زمینه چيني و تدارک گسترده ضد انقلاب با همراهي سرويس هاي اطلاعاتي و رسانه هاي غربي براي احياء پروژه اسرائيلي 25 بهمن با شکستی سنگین روبرو شد.
رهبر شیعیان تایلند: چهار مظنون بمب گذاری بانکوک اعضای منافقین هستند
۴ایرانی مظنون به مشارکت در طرح بمب گذاری با هدف از بین بردن مقامات رژیم صهیونیستی در بانکوک، اعضای یک گروه مخالف طرد شده ایرانی به نام مجاهدین خلق هستند
رهبر شیعیان تایلند گفت: ۴ مظنون مشارکت در طرح بمب گذاری در بانکوک از اعضای گروهکی موسوم به مجاهدین خلق (منافقین) هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از روزنامه بانکوک پست، سید سلیمان الحسینی رهبر شیعیان تایلند گفت: ۴ ایرانی مظنون به مشارکت در طرح بمب گذاری با هدف از بین بردن مقامات رژیم صهیونیستی در بانکوک، اعضای یک گروه مخالف طرد شده ایرانی به نام مجاهدین خلق هستند.
وی ضمن تاکید بر ناشناخته بودن گروهک منافقین در میان مقامات تایلندی و سازمان های امنیتی اضافه کرد: این گروهک از سال ۱۹۹۷ در فهرست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا قرار دارد و به نظر می رسد با توجه به سابقه اقداماتشان در جهت براندازی نظام فعلی ایران به دنبال بدنام کردن جمهوری اسلامی ایران بودند.
سلیمان الحسینی که مدیر مرکز مطالعات اسلامی موسسه المهدی نیز هست ادامه داد: گزارشی سری از سوی سازمان امنیت ایران نیز نشان می دهد افراد مرتبط با بمب گذاری اخیر در بانکوک اعضای گروهک منافقین هستند.
این پژوهشگر اسلامی اضافه کرد: با توجه به روابط خوب ایران و تایلند، احتمال انجام این بمب گذاری از سوی ایران بسیار بعید به نظر می رسد.
وی همچنین به سوابق این گروهک اشاره کرد و گفت: این گروهک که در دهه ۱۹۶۰ تشکیل شد و ایدئولوژی خود را ترکیبی از اسلام و مارکسیسم قرار داد، بعد از اقدام مسلحانه علیه ملت و دولت ایران از این کشور طرد شد.
حمله سايبري هكرهاي اسرائيلي و آمريكايي به وب سايت شبكه خبري 24 ساعته پرس تي وي ناكام مانده است.
اين حمله سايبري ساعت 7 و 50 دقيقه تا 10 و 50 دقيقه روز هجدهم فوريه به سايت پرس تي وي صورت گرفته است.
مرصاد به نقل از رجا به گزارش کیهان، اين در حالي است كه اقدام متقابل امنيتي تيم فني پرس تي وي اين حمله سايبري را ناكام گذاشته است.
اين اولين بار نيست كه پرس تي وي هدف حملات سايبري قرار مي گيرد؛ هكرهاي آمريكايي و اسرائيلي نهم دسامبر 2011 و پس از آن كه شبكه پرس تي وي تصاويري از هواپيماي آر كيو-170، هواپيماي جاسوسي پيشرفته آمريكايي كه پس از ورود به حريم هوايي ايران توسط نيروهاي مسلح تحت كنترل در آمده بود پخش كرد، حمله اي سايبري به پرس تي وي ترتيب دادند.
حمله سايبري اخير به وب سايت پرس تي وي در حالي صورت گرفت كه متخصصان انگليسي فعال در بحرين تلاش كرده اند شبكه هاي جمهوري اسلامي از جمله شبكه خبري پرس تي وي را از ماهواره هاتبرد حذف كنند.
شبكه هاي استاني و شماري از شبكه هاي بين المللي جمهوري اسلامي ايران نظير پرس تي وي، العالم، الكوثر، جام جم و سحر از جمله شبكه هايي بود كه متخصصان انگليسي در تلاش براي حذف آن بوده اند.
تله فيسبوکي براي پسران جوان
حضور اعتراضی دانشجویان مقابل سازمان ملل
بر طبق گزارش عدالتخواهی این دانشجویان و فعالین زمان حضور خود مقابل سازمان ملل را ساعت 20 فرداشب (دوشنبه) اعلام کرده اند.
شبکه من وتو : مدارس ایران برای کودکان ناامن است !
در ادامه این سخنان شرکت کننده زن، مجری برنامه گفت: «خوب مدارس لندن فرزندانتان را با سلام و صلوات به درب منازلتان می آورند اما در ایران مدیر، بچه را تنبیه می کند و چشم و صورت بچه را زخمی می کند.»
این در حالی است که آمار خشونت در مدارس انگلیس بسیار بالاست و این موجب نگرانی خانواده های انگلیسی شده است
حمل سلاح گرم، وجود روابط دختر و پسر که منجر به خشونت های جنسی می شود و بسیاری دیگر از این خشونت ها روح و روان و جسم دانش آموزان انگلیسی را به خطر انداخته است.
مطابق آماری که به وسیله محافظهکاران انگلیس افشا شد در طول سال گذشته ماموران پلیس حداقل 7311 بار برای برخورد با خشونت در مدارس این کشور به مدارس فراخوانده شدند!!
به گزارش گاردین ، «مایکل گا» وزیر دولت سایه محافظهکار انگلیس گفت: «معلمان، والدین و کودکان به خوبی از خطر خشونت مدارس و تاثیر مخرب آن بر ایجاد محیط آموزشی امن آگاه هستند»
جا بجایی کلیسا و ارواح در شبکه من وتو!
در این برنامه به دلیل آنکه کتابخانه دادگستری با افزایش کتاب فضای محدودی پیدا کرده بود مسئولین شهر تصمیم گرفتند تا کلیسای کنار این دادگاه را 60 متر جابجا کرده تا فضای کتابخانه دادگاه بیشتر گردد.
مجری این برنامه در ادامه گفت: «ساکنان محل بسیار نگران هستند اما نه به اندازه جادوگر شهر، لوری برونو.»
پس ازآن جادوگر به شخصی که قرار بود این جابه جایی را انجام دهد گفت: «تو باید به ارواح بگویی :ارواح، من می دانم که شما اینجا هستید و من به شما احترام می گذارم !؟»
در همین زمان مجری برنامه گفت: «لوری محل را برکت می دهد تا شیاطین از آنجا رانده شوند»
جادوگر به شیاطین و ارواح می گوید: «ماه بالا می آید، خورشید غروب می کند و جری «جابجا کننده» به شما احترام می گذارد و آسیبی به شما نمی زند، او آدم خوبی است و کارها را مرتب می کند»
در ادامه پس از اینکه تقریبا همه کارها برای اجرای پروژه مهیا می شود باز جادوگر شهر، لوری به آنجا می آید تا از پیشرفت کار با خبر شود. او پس از اینکه جری«جابجا کننده» را می بیند می گوید: «همه چیز خوب پیش خواهد رفت»!
جری در پاسخ به او گفت: «دعای تو همیشه پشت و پناه من است»!
جادوگر در ادامه گفت:«همینطوراست خدا با تو باشد و همیشه سرحال باشی.»
پس از این مکالمه جادوگر از جری می خواهد به کارش ادامه دهد و او روبه دوربین می گوید: «جری جابجاکننده بزرگی است و این بار میخواهد ارواح را همراه با ساختمان جابجا نماید!؟»
در آخر جری می تواند این کار را انجام دهد و کلیسا را 60 متر جابجا می نماید و لوری جادوگر این کار را یک معجزه می داند که فقط به دست جری امکان پذیر است . در پایان لوری جادوگر با یک بوسه از جری بابت زحماتش تشکر کرد.
چند نکته در این مستند حائز اهمیت است اول آنکه کلیسا متعلق به مسیحیان است و چرا در این برنامه برای پیشبرد و برکت دادن به کار از جادوگر استفاده می شود و آیا این خود تبلیغ بی توجهی به استعانت از خداوند برای پیشبرد کارها و موفقیت در آنها نیست؟
دوم آنکه نشان دادن تاثیر یک جادوگر در موفقیت یک کار خود ترویج گرایش به جادو نیست؟
سوم آنکه آیا درخواست این جادوگر از شیطان برای موفقیت در یک پروژه تبلیغ شیطان پرستی و قدرتمند نشان دادن شیطان برای کمک در امور نیست؟
چهارم آنکه یک مستند علمی چه نیازی به دخالت دادن اینگونه مسائل در محتوای برنامه دارد؟
با توجه به موارد مذکور به نظر می رسد هدف اصلی شبکه من وتو از پخش چنین مستنداتی چیز دیگری است. ویا لااقل این شبکه علاوه بر هدف اصلی مستند، به دنبال ترویج و تبلیغ خرافات وجادوگری و در نتیجه به حاشیه راندن دینداری است.
چرا اسرائیل به ایران حمله نمی کند؟
ماهواره های ایران سال آینده در فضا
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از پرتاب ماهواره طلوع و فجر در سال آینده خبر داد و گفت: با امکان مانور مداری که این ماهواره ها دارند، دستاورد بسیار ارزشمندی نصیب کشورمان می شود.
یک کیلومتر از ۴۰ کیلومتر، تمام سهم منافقین از کمپ لیبرتی
فرنودی: محمدرضا پهلوی در حسرت دیکتاتوری رضا خان و محبوبیت مصدق بود!
فرنودی در مورد غرب زدگی محمدرضا پهلوی نیز چنین اظهار نظر نمود:« به نظر من محمدرضا شاه مردی حساس و بسیار مدل اروپایی بود و برخوردش با زندگی، برخوردی اروپایی بود»
وی در ادامه افزود:« به نظر من چنین طبیعتی برای موقعیتی که می بایست نقشی را بر پایه و اساس سلطه و اقتدار ایفا نماید مناسب نبوده و به خاطر همین امر وی فشارهای زیادی را متحمل گردید»
نظرات شما عزیزان: